Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво правят колегите в Англия!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Съгласен,ама я ми покажи у нас , само един сервиз или по-точно работилница,в която да можеш да направиш тоя тунинг.Щото у нас не са чували и за половината от машините,които има там.Отделен е въпроса с колко пари трябва да разполагаш.Иначе за и за мене е много готино да гледам такива неща,ама"гроздето е кисело"
    Хич не съм съгласен с теб по отношение на сервизите. Този тунинг маже да се направи и в БГ. Просто за съжаление всеки един фен на 33-ка няма сериозни кинти за подобен проект. Тук се правят сериозни неща, макар и рядко, но никога с Алфи.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      Хич не съм съгласен с теб по отношение на сервизите. Този тунинг маже да се направи и в БГ. Просто за съжаление всеки един фен на 33-ка няма сериозни кинти за подобен проект. Тук се правят сериозни неща, макар и рядко, но никога с Алфи.
      Съгласен или не-това е положението!Тука действително се правят сериозни неща,но ме боли,че се правят за сметка на мизерията на хората,които ги правят и въпреки всичко.Въпреки липсата на части , софтуер,Хардуер(това като закачка) и пълна липса на разбиране от хората,от които зависи финансирането.Колкото за тунинга по Алфите-ама те са такива,че всеки тунинг по тях е СЕЛСКИ!Мисълта не е моя.Някой друг я беше казал,но съм напълно съгласен с него.Колкото и да гледам Алфи,не мога да измисля ,що годе разумен тунинг за него.По хубав-няма на къде.От мотора няма какво повече да искам.Единствения му тунинг е по-мощната уредба,за да му оправя основния проблем-Скърцащите и тракащи коруби.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

mordohy
        колега, не се обиждай ама пишеш пълни глупости...
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Към колегата mordohy
          Коллко пъти си се возил на силна кола и каква, с колко к.с.
          Не можеш да ми убедиш, че повечко коне под капака не доставят повечко удоволствие.
          Возил съм се на двете коли от клипа - http://www.youtube.com/watch?v=9xoZ-8qM_Rw
          Особено в Корвета усещането е уникално.

Comment

Като ви гледам,колеги,още не сте си чупили главите сериозно и още сте си аджамии,но там ви е и силатаОт всяка кола винаги има и по-силна и по-силна и така до безкрай.Ако за вас тунинга е само повече коне,то ми става много ясно за какво говорите.Какви силни коли ли съм карал!?Моля:Мерцедес 500S;Субару Импреса и 180 и 280 коня;Фиат Пунто 1.6 турбо(тунинг)275 кончета;Алфа 156 V6;Мазерати последния модел с 12 цилиндровия двигател и още доста коли,които са над нивото ми на плащаемост.
            Първо се захванете да правите тунинг,а после определяйте,кой говори глупости и кой не!Влизал съм в сервиз в Белгия,в който правят тунинг само на Пежо и си глътнах езика.Говоря за техниката,която видях.
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Мазерати последния модел с 12 цилиндровия двигател
              E такова Мазерати с такъв мотор, освен MC 12, не знам да има. Силно ме съмнява именно в такова да си се возил, щото тва е жив болид и произведените броики са......
              Но не затова ставаше въпрос. Кой къде ходил и видял няма значение. Май в БГ наистина нямаш идея какво се прави и как. А отделно въобще не си разбрал какво имах предвид май......
              Не съм искал да те обидя или засегна по някакъв начин, просто в темата беше показан един тунинг проект, в чужбина за съжаление, но аз съм сигурен, че и тук може да се направи не по-зле същото. Просто някой трябва да извади много пари за такова нещо. Пари с които никой Алфист в бг не разполага. Само ми е смешно твърдението ти, че тук не може никой нищо
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 14:01.

Comment

По чужбината щравят хората не си играят като нас !
                Тук имаме световно известно място за тунинг на голф , пернишките голфове кой не ги знае ? Има и друг израз "Българска му работа" има и друг "убава работа ама циганска" ! То неслучяйно ги има тес изрази , бе въобще на нас все нящо ни куца , ноемож да се сравняваме с западняците ! Стига сте спорили щото фактите сами говорят !
                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Ето затова съм спрял да пиша в тоя раздел, защото се оказва, че всеки знае повече от мен и ме поучава. А повечето не ме познават дори. Не са ме виждали, не знаят дори какво работя. Преди няколко дни примерно получих Л.С. в което един колега ми обясняваше, че няма такава 33-ка с 1.6 мотор (от подписа ми). Дали аз не знам каква кола имам а?

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                    По чужбината щравят хората не си играят като нас !
                    Тук имаме световно известно място за тунинг на голф , пернишките голфове кой не ги знае ? Има и друг израз "Българска му работа" има и друг "убава работа ама циганска" ! То неслучяйно ги има тес изрази , бе въобще на нас все нящо ни куца , ноемож да се сравняваме с западняците ! Стига сте спорили щото фактите сами говорят !
                    Пак казвам: в чуждбина хората имат пари, тук не. Намери пари и ела да видеш какво може да се напрани с твоята кола примерно

Comment

Заводска 33 с 1.6 мотор няма , този който ти е казъл не те е излъгал !
                      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Мисля, че колегата боби 33 е достатъчно компетентен и смятам,че щом е писал 1.6 значи е така. Друг е въпроса дали има такъв двигател серийно производство в 33
                        Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                          Мисля, че колегата боби 33 е достатъчно компетентен и смятам,че щом е писал 1.6 значи е така. Друг е въпроса дали има такъв двигател серийно производство в 33

Comment

А 145/6 има ли 1.6

Comment

Боби защо за тези които не знаят не кажеш къде си работил и къде работиш сега,че ми писна всеки знаещ и незнаещ да ръси мозък.

И не е лошо да пишете и да чистите темите по-често и ти и MrX

Поздрави

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първо 1.6 боксер има.Второ не мога да разбера,как може да се категоризира един човек,без да го познаваш.Става въпрос за Мазератито.То е на един човек,с който съм в много добри отношения от 5 години.Казва се кир Коста и е собстеника на хартиената фабтика в Триполи.Осве това търгува хартия с цяла северна Африка.На 76 гдини е ,но е в отлична кондиция.Въпросния звяр е с такава мощност,че ако не му е електрониката изобщо не можеш да потеглиш.Стареца си ме хареса още първия път,спестих му около 150 000 евро и винаги ме е карал да го пораздвижа,като сме на работа там.Май говориме за различни неща.Аз ви говоря за тунинг,при който на базата на съществуващия мотор се правят накаквиподобрения,а не смяна на мотора.Лично съм присъства на тунинга на Пунтото,кето споменавам по-горе и знам за какво става въпрос.Знаете ли колко струва само една титанова биела.Да не говориме за турбото,съединителя и останалите работи.Затакъв тунинг говорех,а не да си щибна двигател от Лада 16 на Зазката.Нещо разводнихме темата и повече няма да се обаждам

Comment

Working...
                                X